Lige siden jeg var helt lille har jeg haft med hunde at gøre. Interessen har jeg fra min far (Lars Foglmann) som har været med i DCH siden 1974. Han fungerer nu som hundekonsulent i DCH (en gratis ordning hvor man kan få hjælp hvis man har problemer med sin hund).
I 1993 startede jeg med min første hund, som var en Rottweiler. Han var en dejlig stor bamse, som lærte mig en masse om hundens sprog. Da han blev syg og måtte aflives tog jeg den beslutning, at min næste hund skulle være en hurtig og aktiv hund. Da min bror har en Golden Retriever som både er aktiv og hurtig begyndte jeg, at undersøge mulighederne for, at finde noget af samme afstamning. Jeg ringede til Joe Christensen (Kennel Joe's) og det viste sig, at de havde hvalpe som var efter Joe's Wuk og Ambertails Happy Heatleader (Joe's Wuk er også far til min brors hund). Jeg besluttede mig for at køre op for at kigge. Jeg blev meget overrasket over, at se så mange hunde som kørte i så højt et gir. Jeg troede det kun var min bror som havde en Golden som var så aktiv, så jeg fik bekræftet at en Golden ikke behøver at være et stort langhåret sofa dyr, som kun rejser sig når der kommer mad i skålen. Det tog mig ikke lang tid at træffe en beslutning, og 8 uger efter havde jeg min egen Golden.

Målsætning:
Kennel Foglmann's målsætning er, at lave sporty og aktive hunde som har lyst til at arbejde for deres ejere, hvad enten det er jagt eller anden form for hundesport. Jeg ønsker derfor, at sælge mine hvalpe til aktive hundeejere, som ønsker en god familiehund og et godt arbejdsredskab. Jeg lægger et stort ansvar i at lave hvalpe, så derfor vil de være præget og socialiseret, så de er klar til at flytte sammen med deres nye ejere, på en god og tryg måde.